Popüler

16 Kasım 2017 Perşembe

uTorrent Nasıl Kullanılır?


Torrent 

Torrent oyun, dosya  paylaşım sistemi ya da sitesi, her ne kadar günümüzde diğer  depolama servisleri yoluyla dosya paylaşımları çok popüler hale gelmişse de, hala en çok tercih edilen sistemler arasında yer alıyor. Zira bir dosyaya sahip olan herkesin o dosyayı tüm insanlığa aynı anda sunabilmesini sağlayan bu sistem, daha uzun bir süre bizlerle birlikte olacak gibi görünüyor.
Ancak pek çok kullanıcı torrentın mantığını anlayamadığı için onu kullanımı zor ve yapılamaycak bir iş sanıyor. Halbuki gerekli bir kaç bilgiyi öğrendikten ve uTorrent gibi popüler torrent programlarından birisini kullandıktan sonra pek bir zorlukla karşılaşmayacağınızı söyleyebilirim. Bunun için sizlere torrente dair bilinmesi gereken her şeyi aktarmaya karar verdik.
Yazımızı okurken bir yandan da bu işin en popüler programı olan uTorrent'i indirebilir, böylece torrent ailesine giriş yapabilirsiniz. 

Torrentin nasıl bir kolaylık sağlar.

Torrent sizin diğer indirebileceğiniz download sitelerinden farklı olarak bir havuz sistemi ya da ortamı sağlar bu ortamda indirim yaparsınız. Bu yaptığınız indirime elektriklerin gitmesi veya pc kapanması iptal olmasına sebep olmaz indirim tekrar başlatıldığında kaldığı yerden devam eder bu İnternet ve elektrik kesintilerinin cirit attığı bir ülkede gayet güzel bir durum ve özelliktir.
Şimdi kurulumdan bahsedeyim, öncelikle aşağıda belirttiğim uTorrent in kendi sitesinden indirimi gerçekleştirin daha sonra belirteceğim sitelerden indirdiğiniz minik download dosyalarını bu utorrent uygulamasıyla sürükleyerek bırak yapacaksınız ve indirim başlayacak bu kadar basit.


İndir : http://www.utorrent.com/intl/tr/  indirimi yaptıktan sonra




Oyunlar için : http://www.torrentoyunlar.org/ sitesinden oyunları indirebilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra oyunları bedava oynayabilirsiniz :) Her şey bu kadar.





EmoticonEmoticon